دارای این حال، هر سه آنان شالوده مهم عمده نوشیدنیهای گرم هستند. در پیشین افراد اکثر وقت خود را در قهوهخانه و چایخانههای سنتی میگذراندند و نوشیدنی مورد عشق آنان چای بود. عسل را در جام بریزید. هم اکنون ادغام را از صافی عبور دیتا و داخل جام بریزید. شربت را در استکان ریخته و حساس چوب دارچین، برشهای پرتقال و بادیان ستارهای تزیین کنید. حرارت را اندک نمایید و آب سیب را روی ادویهها بریزید. آب جوش را بر روی ادغام ریخته و اهمیت برشی از لیمو همپا حساس نوشیدنی گرم بی آلایش حساس شیر ادویهها تزیین کنید. سپس 200 گرم شکلات کاراملی به این ترکیب بیفزایید تا شکلاتها ذوب شوند. 6. نوشیدنی دلچسب گرم خویش را در فنجان ریخته و به دلخواه بر روی آن را اساسی شکلات رنده شده و یا خامه تزیین کنید. آنگاه از گذشت 5 دقیقه آن را صاف و دارای عسل شیرین کنید، اما مقدار عسل باتوجه به ذائقهتان میتواند اندک یا این که زیاد شود. اذن دهید دمنوش خوب دم بکشد و آن گاه اهمیت عسل سرو کنید. این شربت با مخلوط آب گرم، عسل و لیمو مهیا میشود. دومین دمنوش گزینه حیث ما، دمنوش گیاهی بهلیمو و زیرفون میباشد که ترکیبات آن شامل یک قاشق مرباخوری به لیمو و یک قاشق غذاخوری زیرفون است. دقت داشته باشید که فقط می بایست از پوست رنگی لیمو به کارگیری شود. دقت کنید که از نوشیدن چای، قهوه و یا هر جور نوشیدنی گرم فورا قبل و یا بعد از آن از غذا به ادله کمتر جذب آهن غذا، خودداری کنید. چای ماسالا یا این که «چای ادویهجات مخلوط»، یک نوع چای میباشد که آمادهسازی آن حساس جوشاندن چای سیاه در شیر و آب بههمراه ترکیبی از سبزیجات معطر و ادویهجات آغاز میشود. در همین مطلب روش تهیه و تنظیم دمنوش مریم گلی و خواص آن را به شما خوا هیم گفت. ما در ادامه طرز تنظیم لاته کدو تنبل را به شما تدریس میدهیم. در همین نوشته قصد داریم تا شما را کلیدی رسپی و طریق تهیه اشکال مشهور ترین نوشیدنی گرم آشنا کرده و به یک سری آیتم از مهم ترین و پر به کار گیری ترین اشکال نوشیدنی های گرم اشاره کنیم و درباره ارزش غذایی هر کدام، رسپی و طریق تنظیم اشکال نوشیدنی گرم توضیحاتی را ارائه دهیم. 3. مخلوط کاکائو / شکر را اساسی قهوه ترکیب کنید، و هم بزنید تا هنگامی که گرم شود و روی آن کف کند. درصورتیکه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت داده ها بخش اعظم در مورد نوشیدنی power up لطفا به تماشا از وب سایت ما.